Получаване на гурме продукт:

  1. Всеки поръчан от Вас артикул може да вземете с предварителна уговорка безплатно от нашия магазин на ул. Твърдишки проход №33 (сградата на Крит на бул. България и бул. Гоце Делчев)
  1. Получаване на всички останали пратки се осъществява чрез куриерска фирма Еконт на стойност 5.90 лв. до удобен за Вас офис.

Допълнителни условия:

Всички стандартни поръчки направени до 14:00 часа ще бъдат доставени до 48 часа (независимо дали дните са почивни), след тяхното валидно подаване през онлайн магазина.

Експресни поръчки направени до 14:00 часа ще бъдат доставени на територията на град София на следващия ден, като следва да бъде заплатена допълнителна стойност за експресна доставка на стойност 10 лв.

Преди да пуснем Вашата поръчка за доставка ние Ви изпращаме снимка, за да видите крайния продукт и аранжировка на избраните златни печива, диамантени изкушения или премиум бонбони.

Всяка поръчка е придружена от сертификат за качество.

Elizabeth Luxury chocolate гарантира, че ще получите вашата поръчка във вида, в който Ви е била изпратена при предварителния преглед, за поръчките направени за територията на град София.

Възможност за извършване на доставка извън територията на град София се осъществява чрез куриерска фирма. В този случай брандът не поема отговорност за промени във вида от този при  предварителния преглед ( изпратен снимков материал на вашата поръчка) до получаване на заявения артикул.