Доставката на всички наши гурме изкушения се извършва безплатно на територията на град София от личен куриер.

  1. Всички стандартни поръчки направени до 14:00 часа ще бъдат доставени до 48 часа (независимо дали дните са почивни), след тяхното валидно подаване през онлайн магазина.
  2. Експресни поръчки направени до 14:00 часа ще бъдат доставени на територията на град София на следващия ден, като следва да бъде заплатена допълнителна стойност за експресна доставка на стойност 10 лв.
  3. Доставките се извършват всеки ден между 09:00 и 18:00 часа. Датата на доставка на поръчания гурме продукт е гарантиран, но не й конкретния час. Ще направим всичко възможно при заявен час да получите избрания от Вас артикул навреме.
  4. Преди да пуснем Вашата поръчка за доставка ние Ви изпращаме снимка, за да видите крайния продукт и аранжировка на избраната мраморна торта или гурме сет.
  5. Всяка поръчка е придружена от сертификат за качество.
  6. Elizabeth Luxury chocolate гарантира, че ще получите вашата поръчка във вида, в който Ви е била изпратена при предварителния преглед, за поръчките направени на територията на град София.
  7. Възможност за извършване на доставка извън територията на град София се осъществява чрез куриерска фирма. В този случай брандът не поема отговорност за промени във вида от този при  предварителния преглед ( изпратен снимков материал на вашата поръчка) до получаване на заявения артикул.